De Veluwe verleidt!
Rust, ruimte, stuifzand, prachtige bossen, wildsporen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes, bijzondere flora en fauna maar ook culinaire hoogstandjes, speciaal voor u hebben wij dit culinaire seizoen buffet samengesteld.
Dit buffet is alleen verkrijgbaar in de maanden november tot en met eind januari
Salades:
- Frisse rauwkostsalade met onder andere witte kool, ananas, rode ui en appel.
- Salade met rode kool en zilveruitjes.
- Salade van Roseval aardappel, crème fraîch en bieslook.
Koude gerechten:
- Diverse paté.
- Vleeswaren van verschillend wild.
- Gekonfijte uien.
- Compote van Cranberry.
- Versgebakken Desembroden.
- Kruidenboter
Warme gerechten:
- Wildzwijn wangetjes gestoofd in jus met balsamico.
- Hertensucade in port jus.
- Stoofschotel van hert.
- Gewokte spruitjes met spekjes.
- Aardappelpuree
- Huisgemaakte rodekool.
Desserts:
- Verschillende kleine desserts.
Extra:
- Dit buffet wordt geserveerd met stokbrood, huisgemaakte kruidenboter en diverse sausjes.
- 1 disposable bord en bestek set per persoon.
Prijs per persoon € 31,95 inclusieve btw.
Minimale afname 15 personen
Optioneel:
- Porseleinen Bord en bestek set € 2,50 p.p.