De Italiaanse Bertoli Tafel is een mooi Shared Dining concept gericht op huwelijken en grotere groepen die zittend aan gedekte tafels willen dineren, maar geen vast menu aan hun gasten willen serveren. De Bertoli tafel is een gevarieerd menu dat op verschillende manieren wordt gepresenteerd op de tafel en ieder gast kan pakken wat hij of zei lekker vindt.
Voorgerecht:
- Carpaccio van Ossenhaas
(Carpaccio van Rode bietjes met Geitenkaas voor de eventuele Vegetarische gasten)
Koude gerechtjes:
- Salade Caprese met Burrata Ö
- Toscaanse Parmaham met meloen
- Vitello Tonato
- Frisse rauwkostsalade met o.a. witte kool, ananas, appel en bleekselderij Ö
- Olijven, Tappenade en kruidenboter Ö
- Versgebakken broodjes Ö
Warme gerechtjes:
- Tortelloni gevuld met spinazie en ricotta Ö
- Verdure Miste Grigliate: Gegrilde groentes Ö
- Romeinse stoofschotel van rundvlees
- Pollo con le olive: Kippendij in een saus van witte wijn, room, olijven en tomaat.
- Lasagne Bolognese
- Siciliaanse Knoflook Gamba’s
- Filetto di Manzo: Spiesje met Bavette gemarineerd met truffel
- Saltimbuca: kalfsfiletrolletjes met parmaham, salie in een lichte roomsaus.
Dessert:
- Een mooi Surprise dessert Buffet
- Mediterrane kaasplank
- Koffie, thee mogelijk tegen meerprijs
- Eventuele likeuren mogelijk tegen meerprijs.
Ö = Vegetarisch gerecht. Prijs per persoon € 54,95 met Carpaccio
Prijs per persoon € 49,95 zonder Carpaccio
De warme gerechtjes worden ter plaatse bereid, wij berekenen hiervoor een extra kokstarief.
Bij dit concept is bediening noodzakelijk, De hiervoor geldende tarieven kunt u terugvinden in uw offerte, dit omdat het bij iedere Bertoli tafel een andere invulling zal hebben gebaseerd op het aantal gasten.
Indien gewenst kunnen wij voor tafels, stoelen, bloemdecoratie en eventueel linnengoed zorgen.